Rólunk

GREENLINE PACK bemutatkozás

A Greenline Pack Kft. Magyarország középső régiójának dinamikusan fejlődő műanyag újrahasznosító, gyártó és kereskedelmi vállalata. Fő tevékenységünk az iparban és a kereskedelemben keletkezett műanyagok újrahasznosítása, műanyag termékek gyártása és kereskedelme. Az általunk újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag műanyagfeldolgozók számára illetve késztermék kínálatunk egy részének alapanyag szükségletéül is szolgál.

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az iparban és a kereskedelemben keletkezett műanyag hulladékok begyűjtésétől kezdve, az újrahasznosításon át, széleskörű késztermék megvalósulásáig. Termékpalettánk részét képezik az újrahasznosított alapanyagokból készült merevfalú műanyagipari csomagolóanyagok (műanyag rekesz, láda, raklap), valamint fólia termékek (sztreccsfólia, zsugorfólia, ládabélelő fólia, PE tasak, szemeteszsák, sitteszsák).

Cégünk törekszik mind a beszerzési, mind az értékesítési területen a tartós és hosszú távú együttműködésre, partnereink között egyaránt megtalálhatók magánszemélyek, kis - és közepes vállalkozások, valamint nagyvállalatok is.

A „Think Green” filozófia cégünk alapvető célkitűzéseit testesíti meg, melyek alapján mindenkor környezetkímélő termékeket és megoldásokat fejleszt, környezettudatosabb viselkedésre ösztönöz, illetve tevékenyen hozzájárul a hosszútávon fenntartható jövőhöz.

Amennyiben kérdés merülne fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, forduljanak bizalommal cégünkhöz a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is megbecsült Ügyfeleink közt tudhatjuk!